Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Κεραλοιφή




Η Κεραλοιφη ειναι μια παναρχαια συνταγη περιποιησης του δερματος και του καλλωπισμου.
Παρασκευαζεται απο αγνο κερι μελισσας ( πλουσιο σε πρωτεινες,βιταμινες,περιεχει αντιβιοτικες ουσιες και χρησιμοποιειται σε πολλα ιατρικα σκευασματα κ κρεμες ) και απο παρθενο ελαιολαδο (πλουσιο σε αντιοξειδωτικα κ βιταμινες θρεφει το δερμα ,ενισχυει την ελαστικοτητα ,περιεχει βιτ Ε που καταπολεμα την γηρανση του δερματος)δεν περιεχει τοξικες ουσιες ειναι αγνη παραδοσιακη.
Χρησιμη κ θεραπευτικη σε αρκετες δερματοπαθειες.
Καποιες απο τις θεραπευτικες της ιδιοτητες ειναι εναντια των εκζεματων,των εγκαυματων,συγκαματα,σκασιματα στο στηθος σε γυναικες που θηλαζουν,κοψιματα,μυικους πονους μυκητιασεις,σκασμενα χερια κ χειλη,ακμη και για μασαζ.

ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗ ΣΥMΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ.
 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ. 
ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ .ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ.

Η κεραλοιφή είναι ενα σπιτικό προίόν και φτιάχνεται με 100% φυσικό ακατέργαστο κερί, χωρίς παραφίνες κλπ, με αγνό ελαιόλαδο (αιθερια ελαια προαιρετικα).
Αν και η χρήση των φυσικών αυτών συστατικών είναι 100% ασφαλής, εντούτοις πριν την χρήση πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν πάσχετε από αλλεργία σε κάποιο από αυτά τα συστατικά. Χρησιμοποιήστε την κεραλοιφή για πρώτη φορά σε 1 μικρό σημείο του δέρματος και συγκεκριμενα στον καρπο και περιμένετε 24 ώρες να βεβαιωθείτε ότι δεν παρουσιάζετε κάποια αλλεργική αντίδραση!

Σημειώσεις    Φυλάσεται σε δροσερό και σκιερό μέρος.


Πληροφορίες :  barbaranigdeli@hotmail.com ή αφήστε σχόλιο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου